ÜRETİM

Çalı Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan tesisimiz 2000 m2 alanda 1200 m2 kapalı üretim alanına sahip olup günde 14.000 yemek üretim kapasitesine sahiptir. Sağlıklı yaşamanın en önemli öğelerinden biri sağlıklı beslenmedir. Bu anlayışa sahip olan RUMELİ MUTFAĞI CATERING, teknolojik gelişmeyi de göz önüne alarak hem ekonomik hem de sağlıklı beslenmenin kapısını açan bir yemek üretim tesisidir.

foto02

RUMELİ MUTFAĞI CATERING olarak ana prensibimiz “Kendi yemeyeceğin yemeğini başkalarına gönderme”dir. Bu anlamda kullanılan tüm malzemelerimiz sağlıklı ve kalitelidir. Kullanılan su, arıtmadan geçtikten sonra kullanılır. İş yeri temizliği ve hijyen kuralları eksiksiz uygulanmaktadır. İşçiler, süresi içinde sağlık kontrollerinden geçirilmektedir. İSO ve HACCP kurallarına azami uyulmaktadır.

foto03