Kiler ve Soğuk Hava Depoları

Soğuk odalarda depolama kuralları (sıcaklık kontrolleri, streçleme ve etiketleme sistemi), ilk giren ilk çıkar kuralının uygulanması (FIFO) gibi depolama sırasında tüm gerekli tedbirler alınmaktadır.

Teslim alınan her ürün depo içerisine alındıktan sonra etiketlenir.

Gıdalarımız, hijyenik koşullar altında depolanmakta ve korunmaktadır. Bütün tüketiciler güvenli ve sağlıklı gıdalar almak ister. Bu alandaki endüstrilerin, ihtiyacı karşılayacak şekilde üretim yapması ahlaki ve yasal sorumluluktur.

depo01
depo02
depo03

Firmalardan sadece denetim alanında değil, gıda üretimleri boyunca karşılayabilecekleri tüm riskleri kontrol ettiklerini, kanıtlamaları da istenmektedir. Yani “Güvenli gıda üretim sorumluluğu” firmalara verilmekte ve firmalar denetimi olmasa bile güvenli ve sağlıklı gıda üretiminde sorumlu tutulmaktadırlar. Bu da ancak yönetimin sağlıklı ve güvenli gıda üretim ve imalatının temel unsuru ve destek kaynağı olmasıyla mümkündür.

kiler